16:00

Huddinge IF P08:3 div 4

Referat: Värmdö IF P08 - Huddinge IF P08:3 div 4

Idag styrde kosan mot nordost närmare bestämt till Värmdö, och Värmdövallen, där Värmdö IF stod för motståndet.
Första perioden var jämn spelmässigt där båda lagen har en del målchanser. Periodens enda mål göra av hemmalaget på en frispark där skotten slinker förbi den kanske lite felplacerade muren direkt in i mål. i den andra perioden tar hemmalaget över matchen mer och mer. De lyckas göra tre baljor och leder med 4-0 inför sista perioden. Vi inleder den sista perioden offensivt och har ett par riktigt bra målchanser men Värmdös duktiga målvakt gör ett par fantomräddningar. Värmdö kontrar in 5-0 och med det så gick ridån ned. Därefter lyckas hemmalaget göra ytterligare fyra mål varav två av dem var ur misstänkt offside position. Hur som helst så tar vi lärdom av matchen och tar nya tag nästa helg.

Slutställningen blir Värmdö IF - Huddinge IF 9-0